13 Şubat 2017 Pazartesi

Mim- Bloğumun ismi nereden geliyor?

  Etkinliklere normal hayatta katılmayı çok seven bir insanım blogumlada katılmam gerekir diye düşünüp +Kız Kardeşler Arasında  Mimine katılmazsam olmazdı. Ve çokta güzel bir mim olmuş kesinlikle :)

Açıkçası blogumun ismini uzun uzun asla düşünmedim. Çoğu insanın anlamadığı beni yakından tanıyanların ise şap diye anladığı bir isim. Önceleri blogumun ismi sadece "mcdrgn" idi. Tabi o zamanlar blog hayatına dair hiç bir şey bilmiyordum. Yazı yazıyordum kimse okumuyordu. Yorum yapmıyordu. Profilime 3 kişi bakınca havalara uçuyordum. Belkide bu 3 kişiden biriside eşim oluyordu ama bana söylemiyordu.



  "Mcdrgn" yi ilk okuyanlardan
bir okuyamama ya da Mc dragon gibi tepkiler aldık. Ama hemen açıklayayım. İsmim Merve Kocişimin adıda Cevdet ve soyadımız DURGUN... E bunların ilk harflerini alıp soyadın ünlülerini atınca karesini al 2 ile çarp 5e bölersem sonuç "Mcdrgn" oluyor :)))


   İnstagram hesabımıda aktif olarak kullanıyorum. Bir gün keşfedileceğim ama hangi konuda olacak bilmiyorum. İnstagram hesabımda "Mcdrgnblggr" olunca ve bende bunu sevince blogumun adı "Mcdrgnblggr" oldu. Ve bana ve kocişime dair olduğu içinde çok seviyorum. Umarım sizde beğeniyorsunuzdur. Daha doğrusu artık ne olduğunu anlamışsınızdır :)

  Şuan düşündümde adresimide bir düzenlemem gerekiyor sanırım. Düzenleniyormu onuda tam bilmiyorum ama araştırmalara koyulayım.

 Sevgilerimle ...

İnstagramda takip etmek isterseniz eğer kullanıcı adımı biliyorsunuz :) Ki sayfamda sağ üstte yer alan instagram resmine tıklayın hemen sizi profilime yönlendiriyor. Benden duymuş olmayın ama bekliyor olacağım :))

27 yorum:

  1. Artık bu açıklamadan sonra sanırım blog ismini unutmam, sevgiler instagramdan hemen takip edeceğim, benimde sayfamda lingim var bende beklerim, bende intagramı daha fazla kullanan gruptanım sanırım...
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bekliyorum canım :) İkisininde tadı ayrı bir güzel ama değil mi? :) Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Geçenlerde aklıma takılmıştı bloğunun adı düşündüm düşündüm bulamadım çok güzel olmuş Bu mim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) faydalı olmasına çok sevindim canım :)

      Sil
  3. ne güzelmiş ben de diyordum bu bişeylerin kısaltması kesin ama mrv ile başlamadığı için anlayamamıştım :D

    YanıtlaSil
  4. Ben anlamıştım kiii💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nadir insanlardan birisin canım, öpüyorum :)

      Sil
  5. Yani az mı çözmeye çalıştım anlamını :)) Ama belki de söylemek istemiyor olabilirsin diye sormadım açıkçası. İsminin Merve olduğunu hissetmiştim. Hatta geçenlerde eşiyle isminin birleşimi de olabilir dedim. Beni bu ikilemden kurtardığın için teşekkürler :))) Evet keşfedileceğine inanıyorum. Ve bence sen harika gezi yazıları yazarsın gittiğin mekanları, gördüğün yerleri. Sevgilerimle...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şifreli hareket ettim canım "Kocişim" kelimesini kullandım çoğunlukla :) Ahhh bilseydim daha önce açıklardım :) Ben biliyorum ya hiç aklıma gelmemişti bu mimi göresiye kadar :) Immm geleceğin Vedatiye Milor'u ben mi olmalıyım acaba :D Olabilir :) Öpüyorum muck muck :))

      Sil
  6. Ben daha önceden tahmin etmiştim :) Çünkü instagram hesabında sürekli fotoğraflarınızı görüyordum :)

    YanıtlaSil
  7. Nasıl güzel düşünmüzsünüz,ayrıca anlamını bilmiyordum,anlamış oldum.Çok güzel blogunuzun ismii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim 😌 Öpücüklerimle 😘😘

      Sil
  8. merhaba :) sevgili Deeptone in sayesinde keşfettim sayfanızı takibe aldım bende beklerim <3 ne güzelbir mim olmuş. Aklıma gelmezdi böyle biranlamı olacağı.ve şimdi bakıyorum ne güzel 20. yorumu yapan kişiyim.zamanla keşfedilmemek elde değil, yeterki emek verelim.. sevgilerimlee..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma :) Kesinlikle başlarda sürekli bırakmak istedim ama şuan öyle düşünmüyorum, çok özel insanlar tanıyorum :) Zaman bakalım daha neler gösterecek :)

      Sil
  9. Merhaba yeni keşfettim blogunuzu ve ismi ilginç gelmişti bu mim isabet oldu benim için :) instagramdan da takibe aldım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çok yabancılık çekmeden direk öğrendiniz desenize :) Bende hemen takip ettim canım, sevgilerimle :)

      Sil
  10. İyi ki yapmışız bu mimi de öğrenmiş olduk güzel bloğunun isminin güzel hikayesini :)

    YanıtlaSil
  11. Haha bir ergen havası var ama anlamını öğrenince öyle olmuyor sanırım, teşeklür ederim. Sevgilerimle 😌💕

    YanıtlaSil