18 Nisan 2016 Pazartesi

YİNE GÜNLERDEN KARİKATÜR Bİ KAFE .


   Arkadaşlarımla işimizi hallettikten sonra gelenek haline getirdik. Bir yere oturup muhabbet etmeden ayrılamıyoruz. Ama benim bir sıkıntım vardı. Kahvaltı yapmamıştım ve saat 11 buçuk gibiydi. Hepsi kahvaltısını yapmış yemek yenecek yerlere gitmek istediler. Daha sonra hem kahvaltı yapabilecek hem de yemek yenilebilecek ortak karar vererek Karikatür bi kafe'ye gittik.

  Kahvaltı yapmadan geçen günlerim benim için zulüm oluyor. Kahvaltıyı hafta içi kesinlikle evde yapmayı tercih ediyorum. Bu gün yapamadım ama hazırlanayım derken vakit çabuk geçmiş ve kahvaltı yapmadan çıkmak zorunda kaldım. Kahvaltı olarak da tost istedim. Çok fazla tost yememeye yani ekmek yememeye çalışıyorum ama hiç kahvaltı yapamamaktan iyidir. Siparişim geldi ve hemen yedim.

  Dışarıda kahvaltı yapmanın benim için özel anlarımdan birisi de sunumun güzellikleri. Açlıktan ölsem de asla resmini çekip paylaşmadan yiyemiyorum. Bu güzellikleri sizinle de paylaşmam gerekiyor. İşte bu da tostum ve şahane sunumu ;





     Kahvaltı yapmadan güne başlamayın. Günün en önemli öğünü Kahvaltıdır unutmayın.....

2 yorum:

  1. Evimin yakınında vardı karikatür bi kafe gideyim gideyim dedim bi kısmet olmadı evlendim şehir değiştirdim öyle kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim evim Alanya'da bizde Alanya'da yemek yemeye sohbet etmeye kahve içmeye tatlı yemeye sürekli gidiyoruz, çok fazla seçeneğimiz olmadığı için :) Ama sunum olarak çok sevimli Leman Kültürümsü o yüzden yolunuz düşerse tavsiye ederim :)

      Sil