26 Aralık 2016 Pazartesi

Mavi Lens merakım

   Eski bir arkadaşım mavi lens kullanıyordu. Bir gün bende deneyeceğim dedim. Ve denedim. Başkasının lensini denemek çokta sağlıklı değil biliyorum ama ne yapayım merak işte :) Odanın ışığı loştu fakat  aradan 6 ay geçmesine rağmen nedense son 1 aydır aklıma çok takıldı . Lens ile uğraşmak çok zor biliyorum. Sürekli damla damlatmak gerekiyor. Uyumamak ağlamamak vs gerekiyor. Ama sanırım kafayı aşırı derece Lens almaya taktım.
 

 


Bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi ?

Not: Şaşı değilim telefon çok yakınımdaydı ve selfie çekiyordum :) 

25 yorum:

  1. Ha haaa 😀 şaşı değilim notuna çok güldüm. Ben de çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum. Tak çıkar pek bana göre değil sanırım. Alırsan deneyimini de paylaşır mısın? Çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almak için 1-2 adım attım canım ama alttaki yorumları okuduktan sonra tırsmadım değil 🙄 Ahh siz hep gülün mutlu olun 😌

      Sil
  2. Yok canım hiç kalkışma.Çok sıkıntılı.Benim teyzem takıyordu göz altı torbaları oluştu.Hem de baya yani:(
    Çok sağlıksız çok sıkıntı çekersin canım hiç kalkışma🖤🖤
    Musmutlu günler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altı torbası mııı !!! Gerçekten mi 😩 Şuan hayallerim suya düştü 😥 Ama çoookkk teşekkür ederim cnm benimle bilgilerini paylaştığın için 💝💝

      Sil
    2. Ne demek canısı:)

      Sil
  3. Çok sıkıntılı canım kalkışma hiç:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vazgeçiyorum sanırım yorumlardan sonra :((

      Sil
  4. Ayrıca gözlerinin rengi müthiş.Hep öyle gözlerim olsun isterdim:)) değerini bil:)

    YanıtlaSil
  5. gözlük yerine sürekli lens kullanan biri olarak bir ara bende acaba şeffaf yerine renkli mi alsam diye düşünmedim değil ama çok yapay duruyor ben lensim diye insanın gözünde bağırıyor. gerçekçi olanlarında bildiğim kadarıyla fiyatları çok yüksek.Bana göre doğal olan her zaman daha hoş...
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1-2 yerden cevap bekliyorum, deneyimlemek istiyorum. Evet bende arkadaşıma başlarda bakamıyordum ama insan daha sonra alışıyor, güzel gelmeye başladı. Ama göz altı torbası yapıyormuş 😩Şuan korkmadım değil hani 🙄🙄😌 ben kalkışırsam direk sana ulaşırım canım 💕

      Sil
  6. Çok dikkatli ol ama yaa. Bak sana baya bi uğraştırıyor. Zararıda var hem. Bir hikaye var: Lens takan kız uzun süre ateşe bakmış ta lensler gözünde yanmış.
    Tabi hikaye çok uzun lakin uzun lafın kısası bu. 🌹

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim yavaş yavaş soğuyorum sanırım, hiç güzel bir yorum gelmedi çünkü :((

      Sil
  7. Bu lenslerin bazen desenlileri oluyor ben onlardan almayı çok istiyorum ama Türkiye de yok sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda bir bilgim yok ama yukarıdaki yorumları okuyunca anladım ki lens çokta sağlıklı değilmiş :(

      Sil
  8. Ben ilk olarak hep doğallıktan yanayım. Hani saçını boyatmak isteyen ablama engel olmaya çalışıyorum :)) Ve uyumamak mı :( Bu çok zor işte, ben onları unutur kesin uyurum. Damla falan zor işmiş benim yapamayacağım işler yani. Ama lens gibi durmuyor da. Güzel doğal rengi gibi duruyor, siz bilirisiniz hocam yani :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence makyajlı uyumak gibi bir şey mutlaka silmeden uyumuyor muyuz, bunu da çıkarmadan uyumayız ama üstteki yorumlar beni çok korkuttu, sanırım gerçekten en iyisi doğallıktan yana olmak :) Öpüyorum :)

      Sil
  9. Lens kullanmaya bir türlü alışamadım, hatta numaralı olanı bile:)
    Bu arada iade-i ziyarete geldim sizi takibe aldım ama blogumda takibinizi göremedim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, Takipteyim aslında ama neden öyle oldu ki :(

      Sil
  10. :) Güzel olmuş. Kendi göz renginin olduğu bir fotoğrafıda eklesene, böylece karşılaştırabiliriz. Gerçi ben her zaman doğallıktan yanayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç bu açıdan düşünmemiştim keşke yükleseydim ama, basit kahverengi hatta siyaha çalan bir kahverengi gözüm var belkide o yüzden lens merakım :) Bende korktum açıkçası :)

      Sil
    2. Bak yaaa. Ne güzelmiş işte göz renklerin. Ben koyu göz renklerini çok seviyorum. Gözlerim siyaha çalan bir renk olsun çok isterdim hatta. Ne güzel kendi rengini kullansana.

      Sil
  11. baksana bi son yazımaaaa :)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba!Deeptone'dan geldim buraya.Lensten korkuyorum açıkçası ben biraz,biraz da tehlikeli sanırsam.Ama siz bilirsiniz,güzel duruyorsa ve uğraşabiliyorsanız deneyin.Fakat dikkatli olun.
    Sevgilerle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende korkuyorum şuan %90 oranında vazgeçtim sanırım ama hevesim kursağımda kalacak ne olacak bilmiyorum :) Merhabalar bu arada hoşgeldiniz Bloguma :)

      Sil