20 Ekim 2016 Perşembe

Zencefil Cafe

 Bir kafeye gidiyorsam benim için en önemli kriter kesinlikle bana huzur vermesi oluyor. Ve geçtiğimiz günlerde Alanya'da gittiğim Kafelerden bir taneside "Zencefil Cafe" idi. Ve bu kafe benim için huzur verme kriterini 100 puan üzerinden 98 puan ile geçti. Ki belki daha da çok olabilir puanı. Masalar çok modern tarzda seçilmiş gerçekten ama beni en çok etkileyen sunum oldu.
Şu sunumun güzelliğine bakar mısınız !!!


Evet evet bence de süper ve ben Elmalı turta istemiştim böyle bir sunum beklemiyordum. Sunuma bayıldım. Kesinlikle tatlı yemeye bir kafe arıyorsam Alanya'da bu kafeyi tercih ederim bundan sonra. Hem sunum olarak çok güzel hem biz bayanlar için çokta büyük değil çok fazla kalori almadan tatlı ihtiyacımızı karşılıyor. Daha ne isteriz ki. 

Bu da turtamın içi tadıda sunum kadar şahaneydi. Cheesecake içinde aynı şeyleri söyleyebilirim ama ben elmalı turta canavarıyım ! :)

2 puan kırma sebebim herşey lüks güzel ama Alanya için fiyatları biraz daha düşük olabilirdi bence. Tamam deniz manzaralı güzel ama ulaşım olarak araba ile bile çok çok kolay bir yerde değildi. Bunu göz önünde bulundurmaları gerekli.

Yine de şu manzaradaki lezzetteki huzura bakar mısınız ?

Burası benim için Zencefil Cafe değil resmen Huzur Cafe.... 

2 yorum:

  1. Merhaba yeni keşfettim ve takibe aldım bende beklerim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoşgeldiniz 😊 Tabikide ziyaret ederim 😊

      Sil