1 Nisan 2016 Cuma

AKSU KÖFTE-PİYAZ

    Alanya'da yaşıyorum. Ve şubat atamasıyla öğretmen olarak atandım. Yeni bir sistem ile aday öğretmenlik sisteminin yeni öğretmenlerindenim. Bu süreçte Antalya'da bir toplantı vardı ve çok güzel muhabbetle, eğlenerek gidip geldik. Buradan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
 
    Toplantı sonrası dönüşte Aksu'ya uğradık. Antalya'dan geçerken insanların aklına ilk gelen yerlerden birisidir Aksu köfte- piyaz. Öylesine ün yapmış bir yer. Yol üzerinde bir sürü Köfte- Piyaz restoranı bulunmaktadır. Biz eşimle hep başka bir restorana giriyorduk bu sefer arkadaşlarımın önerisi ile ASLIM ŞİMŞEK KÖFTE'ye gidip yedik.

   Şahane bir lezzeti vardı. Yolunuz Antalya'ya düşerse ve karnınız acıkırsa eğer mutlaka uğramanız denemeniz gereken bir tat.

2 yorum:

  1. Ben de bir İstanbul aşığı olarak maalesef Antalyada yasiyorum aksu koftelerin o kadar cesidi var ki kotusu gerçekten cok kotu iyisi de mukemmel. Soylediginiz yeri denemedim deneyecegim,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 4 sene Antalya'da okudum şimdi Alanya'da yaşıyorum. İstanbul gibi şahane değil belki ama şuan Antalya'da yaşamayı çok isterdim :) Evet kesinlikle katılıyorum size köftesi ve piyazı güzeldi sadece tatlısını ben çok beğenmedim haberiniz olsun, şimdiden afiyet olsun :)

      Sil