17 Şubat 2016 Çarşamba

Tarih kokan İstanbul ...

   Merhaba bloggerlık. Umarım kısa soluklu olmazsın.
   Bu ilk yazımı İstanbul'la başlamak istedim. Bu yıl yoğun bir 15 tatil geçirdik eşimle. Ailelerimiz ve biz çok uzak şehirlerdeyiz malesef. Bizim 2. durağımızdı İstanbul. Büyülü İstanbul...
   Öncelikle aile ziyaretlerimiz vardı daha sonrada sıra gezmeye geldi. İlk gün Akasya avm'ye gittik. Alanya'ya gelen ve yaşayanlar iyi bilir. Alanya'nın öyle büyük bir avmsi vardır ki içinde toplamda 3 mağaza vardır o derece büyük. Alanyumdan sonra Akasya avm çooook büyüktü fakat kapalı alana alışkın olmadığımız için 1. mağazadan sonra bütün enerjimiz bitti kendimizi hemen kahve içmeye attık. Kahve içmeseydik kendimize gelemezdik sanırım. Neyse günümüzü avmde bitirdik çünkü gitmesi gelmesi trafiği zaten 3 saat diyebiliriz.
    Daha sonraki gün ise öylesine güzeldi ki... İlk durağımız Şahane ''KARAKÖY''dü...


  Bu tarz şahane grafitilerle dolu şahane sokakları vardı.Bol bol resim çektik çekindik. Hala instagrama fotoğraf koymayı düşündüğüm an aklıma ilk Karaköy fotoğrafları geliyor. mekanlarda çok güzeldi. Ordan da galata kulesine geçip yolumuza devam ettik.
 Günün yeni durağı ise ''SARIYER'' sahiliydi. Güzel bir yürüyüş ile burda da boğaz kokusunu doya doya içimize çektik. Ve tabiki bol bol fotoğraf 3. köprü eşliğinde...
Buda AŞK ile 3. köprü hatırası :)

 Ve malesef balık ekmeğimizi yiyerek yine 148763 saat süren yoğun trafik ile günü sonlandırdık. İstanbul için ayrılan günde bitti böylelikle. 
  Her yerinde tarih kokan koca şehir İstanbul... Seninle  tatillerde vakit geçirmek, eğlenmek çok güzel ama yaşamakta bir o kadar zor bence... Büyüksün iyisin hoşsun da niye bu kadar kalabalıksın ?
  Yeni bir tatilde görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder