18 Ağustos 2017 Cuma

Upuzun bir tatil...

   Benim mesleğimi az çok biliyorsunuz. Ben mini mini öğrencilerimizin sınıf öğretmeniyim. Mesleğimiz dolayısıyla yaz tatilimiz yaklaşık 8 hafta ki bu sene Ramazan ve Kurban bayramı dolayısıyla biraz daha uzadı. Hal böyle olunca da insan ne yapacağını şaşırıyor.
 
   Genel olarak Alanya'da yaşadığımız için ki bence çok şanslıyız. Denize, havuza gidip yüzüyoruz hiç şezlonga yatıp güneşlenmeme rağmen baya yandığım doğru bu yüzmeler ile :) Yüzmeyi seviyorum. Ama keşke Alanya'nın denizi biraz daha güzel olsaydı..

  Birde hazır zamanım varken kışlık hazırlıkları yapıyorum. "Game of thrones" sloganı olan "Winter is coming" düşüncesiyle hareket ediyorum. Bamya çok sevdiğimiz için baya bir bamya alıp buzluğa attım. Patlıcan kızartıp buzluğa attım vs vs  :)

  Kış yaklaşıyor desem bile bir türlü bitmiyor tatil. O halde bol keyif yapmalı :) Bol kitap-dergi okumalı çay kahve içmeli keyifli günler... Kek ve kısır olmadan bir tatilde düşünülemez tabiki. Kek yapmayı çok sevmesem bile hayatımda ilk defa hazır kutusuz yaptığım başarılı olan ilk kekim umarım son olmaz :)

  Herkese bol keyifli tatiller diliyorum :)


 

5 yorum:

  1. Görntü cok güzel bence gayette olmus canim 😘 ohh cikarin tatilin tadini. Ben hala bursalardayim. Gidemedim bir yere 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'da ayrı bir güzel ama canım :) Öpüyorum seni :))

      Sil
  2. Merhabalar tatil yavaş yavaş bitiyor.Ama kışında güzellikleri var onlardan keyif almak lazım:-)Kısır efsane görünüyor:-)

    YanıtlaSil
  3. Kaç zamandır blogunuzu ziyaret edeceğim nasip olmuyor. Ne güzel bir tatil :)) Keklerin de devamı gelecek ben inanıyorum :))) İyi tatiller güzel öğretmenimiz...

    YanıtlaSil