25 Şubat 2017 Cumartesi

Şubat- Dene Bunu ! Kutusu :)

   Ürün deneyimlemeyi nedense çok seviyorum. Severek katılıyorum. Şuan için en büyük hayalim böyle ürün lansmanlarına katılıp ürünler hakkında detaylı bilgiler almak. Belki o günlerde çok uzak değildir. İnşallah amin :)

  Şubat kutuma gelecek olursam ;



  Öncelikle sevgililer gününe özel kutusu çok minnoş olmuş :) Ve minnoş kutumun içinde de Nestle "Lifita" Yulaf gevreği ve Perwoll bakım ve onarım deterjanı vardı. 

  Geçen sene spora gittiğim için kahvaltıya dikkat edip sabahları gevrek yiyordum bol bol. Artık spor yapmadığım için biraz boşverdiğim doğru olabilir. Ama bu gevreklerin doyurucu ve sağlıklı olduğunu bilip düşünüp, zayıflamak isteyen kişilere her gün kahvaltıda gevrek -süt ve haşlanmış yumurta tavsiye ediyorum bu yazımı da inceleyebilirsiniz ;  




Perwoll'e gelecek olursamda ben henüz daha denemedim. Ama ev arkadaşım deneyimlemiş toz deterjanla birlikte kullanılıyormuş ve ciddi oranda giysilerin renklerinde koruma eski rengine geri dönme belli oluyormuş... İlk fırsatta hemen denemeliyim öyleyse :)

Dip Not: En son "ŞEHİR ŞEHİR BLOGGER" etkinliğinden sonra bloguma küsmüştüm. Daha doğrusu kırgındım. Ben sadece yeni insanlarla tanışığ buluşmak istemiştim. Ama anladım ki hani anne babaya küsemeyiz ya onun gibi bende bloga ne kadar kırılırsam kırılayım onsuz duramıyorum. Benim en yakın dostum dert ortağım olmuş :) 

   Yeni kutularda buluşmak dileğiyle sevgilerim  

3 yorum:

  1. Bana da aynı ürünler geldi mart kutusunu sabırsızlıkla bekliyorum ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen Mart olsun o halde yeni ürünlerimiz gelsin Canımcım :))

      Sil
  2. Benim kutum Kargo şirketinin azizliğine uğramıştı :( ve geri gitmişti bu nedenle. Bu ay umarım böyle bir sorun olmayacak. Sende çok güzel anlatmışsın. Bende beklerim bloguma :)

    YanıtlaSil