6 Şubat 2018 Salı

KORE ÜRÜNLERİ

   Evet bu başlığı daha önce youtube kanalımın başlangıcı için atmıştım şimdi sıra yazısına geldi :)

   Bu yaz ablam ve eniştem önce Japonya'ya daha sonra ise Kore'ye geçtiler. Ve oradan ufak tefek hediyeler getirdiler. Çok teşekkür ederim . Ve bu arada 2 tane ablam var ve pek abla dediğim görülmemiştir. Şuan abla demeyi geçtim yazmakta zorlanıyorum. Onlara olan sevgim ise sonsuz. Ailem ve Kocişim benim en büyük zenginliğimdir :)


 Ablamdan tek istediğim şey
yara bandıydı. Blogumu takip edenler biliyordur. Ben 1 sene eşimden evimden ayrı Şanlıurfa'da görev yaptım.  Bu süre içinde temizlik yemek işleri azdı okul saatlerim uygundu ve bunun sayesinde neredeyse bütün Kore dizilerini severek izledim. Sade de gelecek olursam bu Kore dizilerinde en çok ilgimi çeken yara bantlarıydı. Hepsi minnoş mu minnoşlardı. Ve ablam beni kırmayıp yara bandı getirmiş ama ben kullanmaya kıyamıyorum. Youtube videomda tek tek gösterdim. Aşağıya kanalımın linkini koyacağım. Videomu izleyip abone olmayı unutmayın lütfen :)

  Ablamın getirdiği diğer şeylerden biride SNAIL MASK idi. İçeriğini incelediğimde ise kesinlikle büyük korkularım vardı çünkü SALYANGOZ maskesiydi. Maskelere bayılırım ama bunda sanki yüzümde salyangozlar ağır ağır yürüyormuş gibi hissettim. zar zor 10 dakika dayanabildim... Bir diğer üründe göz altı canlandırıcısıydı. Ve ben çok sevdim bunu. Kozmetik kategorisinde birde kapatıcı getirmiş Naz. 3 renk seçeneği var ama kullanır mıyım bilmiyorum. Belki seyahatlerde yanıma alırım :)

  Ablam birde son olarak Ay Savaşçıları çizgi filminden Usagi karakterinin çorabını getirmiş. Kullanmaya kıyamıyorum. Ne zaman kullanabileceğim bilemiyorum :)

  Şimdilik Kore ürünlerini incelemem bu kadar hemen buraya Youtube video linkimi bırakıyorum. Birde kanalıma neler çekip koyabilirim? Önerilerinizi isteklerinizi bekliyorum.

SEVGİLERİMLE....



4 yorum:

  1. O yara bantları benim de çok ilgimi çekiyor . 😂 Her bir hediyenizi güle güle kullanmanız dileğiyle. Mutlu akşamlar. 🌸

    YanıtlaSil