7 Şubat 2017 Salı

Mado - Sini Kahvaltı

  Sanırım benim " Bir tutam ' Yiyelim'" den anladığım tatlılar ve kahvaltılar :) Ve yine  yeniden kahvaltılarım ile karşınızdayım :) Ve daha yazacağım 3 kahvaltı deneyimim sırada bekliyor haberiniz olsun :)

  Tatilin son günü otelden çıktık İstanbul'da uçak saatini beklerken avm'ye gidip kahvaltı yaptık. Kahvaltı durağımızda "Mado" idi. Tercihimi sini kahvaltıdan yapmak istedim. Aklıma babaannemin evi geldi. Yemekler masada değil hep sinide yenir. Getir götür uğraştırsa sığmak için sıkışsak ve hatta ve hatta ayaklarımız uyuşsada o yemeklerin hep ayrı bir tadı olurdu. Hemen siparişi verip sabırsızlıkla bekledik.


Kahvaltımız geldi.
Hemde sini ile :) Sini ile olması iyiydi fakat çeşit olarak çokta geniş bir yelpazeye sahip değildi. Peynir, zeytin, domates, salatalık, tereyağ, bal-kaymak, reçel, sucuklu yumurta, tahin-pekmez, Su böreği, portakal ve 4 adet çay vardı. Bu sini kahvaltı iki kişilik.

Normalde peynirli su böreği sevmesemde bunun tadı bir harikaydı. Ama bir daha bu kahvaltıyı tercih eder misin deseler etmem ne yalan söyleyeyim :) Doymak için bol bol bal- kaymak yedim :)  

Fiyatı 55 tl idi. Bu çeşitlere sahip bir kahvaltı için pahalı bir ücret bence :) Çünkü görünenlerden başka ekstra hiç bir şey yoktu :)


Bu kahvaltının en minnoşu bu minnoş ekmeklerdi :) 

Sevgilerimle :) 





10 yorum:

  1. Evet gerçekten pahalı ve pek çeşit yok geçen gün bende gitmiştim madoya ve beklentimi hiç karşılamadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :( Mecbur kalmazsak yolumuz düşmemeli o halde :) Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Afiyet bal şker olsunn. 😃 Kilo olmasın 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Kesinlikle, asla olmasın desemde oluyor malesef :(

      Sil
  3. Oldukça iştah açıcı görünüyor :) Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  4. Artık isme göre para alıyorlar yok köy kahvaltısı yok sini kahvaltı . Gerçekten pahallı
    Gözünü seveyim memleketimin
    Eses

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Eskişehir'de bir sürü yere gittim veee 12,5 tl kişi başı ve çokta şahane kahvaltılar onlarıda yazacağım en kısa zamanda :) Sevgilerimle :)

      Sil
  5. Bana da gereksiz pahalı geldi.. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil