22 Aralık 2016 Perşembe

Oda Parfümü seçimim...

   Oda parfümü dediğime bakmayın oda değil aslında benim için Sınıf parfümü seçimi diyebilirim. Öğrencilerim sınıfta sıktığım oda parfümü kokusunu çok sevip mutlu olduklarını görünce bende düzenli kullanıyorum. Hem onlar mutlu oluyor hem de sınıfım mis gibi kokuyor. Biliyorum bu aralar her yayınımda öğrencilerimden bahsediyorum. Neden derseniz Kocişim Alanya'da Ailem Çanakkale'de bense onlardan çok uzakta olunca bütün sevgimi vaktimi onlara ayırmayı seviyorum.


    Sevgi yuvamda sınıfımda kullandığım oda parfümüne gelince tercihim İnstagram üzerinden temin ettiğim, kargo ile çok hızlı bir şekilde gelen vanilyalı oda parfümüm :) Vanilya kokusunu nedense hep sevmişimdir. Bu yüzden oda parfümümüzü de biz çok sevdik :) Tavsiye ederim :)



Parfümümü instagramdan @ekozkozmetikten edindim. link olarakta almak isteyen olursa ; https://www.instagram.com/ekozkozmetik/





Hemen sınııfımda masamda yerini aldı :) Hoş kokulu akşamlar :)



19 yorum:

  1. Parfümler...

    Kitap kokusu oda spreyi olsa? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna her gün kitap okuyan birisi olarak kesinlikle katılıyorum, ama öğrencilerim 1. sınıf malesef kitap okuyamıyorlar :) Hal böyle olunca da oda parfümü sınıfımızda :)

      Sil
  2. Selamm :) iadeyi ziyaret yaptım takipteyimm :)) yazılarınızı tek tek okuycam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh ne kadarda hızlısın canım sen öyle :) Umarım yazılarımı beğenirsin :))

      Sil
  3. Merhaba, iadei ziyarete geldim ne hoş bir blog keyifle takipteyim 🙋🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni, hoşgeldiniz :))

      Sil
  4. Ay o oda parfümleri insana ayrı bir huzur veriyor dimi canısı ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım ya kim ürettiyse çoook teşekkür ederiz :))

      Sil
  5. slm, benimde illa ki banyomda olur.
    sevgiler.
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatımızın bir noktasında olmalı kesinlikle :)

      Sil
  6. Ya olur mu bahsedin tabi ki geleceğin güneşlerinden. Yaptığınız mesleğin yüceliği başkadır gözümde. Hz.Ali "Bana bir harf kırk yıl kölesi olurum." demiş ne kadar önemlidir öğretmek. Hocam siz hep yazın öğrencilerinizi ben sıkılmadan okurum. Sevgiler size ve öğrencilerinize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, canım çok mutlu ettin beni :) Bendende sana bol sevgilerle, öpüyorum :)

      Sil
  7. Çocukken hatırlıyorum da; öğretmenler sınıfa girince hep şikayet ederlerdi sınıfın kokusundan. Bir yetişkin olarak çözüm üretmek yerine şikayet etmek. Çocuk ne anlar bundan. Sizi tebrik ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayattan her şeyden şikayetçi olursak bu hayat çekilir mi hiç :) Bana böyle yazıldığı zaman içimdeki mutluluğu anlatamam :) Teşekkür ederimm gerçekten :)

      Sil
  8. aramızaaa hoşgeldiiiin bloguma daaa hoşgeldiin görüşürüüz yineeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizde bloguma hoşgeldiniz :) Blog konusunda sizden öğreneceğim o kadar çok şey var ki :)

      Sil
    2. baksanaaa, her şeyi sorabilirsin tamam mı yardım ederim blog konusundaaa ki. bir de baksana, blogger semti var bizim yeni blog, blogçular grubu blogu, oraya gelsene üye olsana bir de kayıt olsana, gugula yaz blogger semti, tamam mı. yarınki yazımda tanıtcam zaten bu blogu orda da görersin. bir dee facebookta blog gruplarımız var yazılarını orda da yayınlarsın herkes görür, bak benim blgda sağda face adresim, instada da zaten bak üye olduklarımı tümü blogçular, face varsa gel benim sayfama ordan da gruplara üye olursun :)

      Sil
    3. Çoook teşekkür ederimm :) Çok yardımcı oldunuz :) Yorum yazmadan hemen bir koşu "Blogger Semti"ne üye olup geldimm bile :) harikasınız :)

      Sil
  9. Ben de çok severek kullanıyorum bunu, mis mis :)

    YanıtlaSil