11 Nisan 2016 Pazartesi

Buzdolabına Misafirlik börek...


  Biriktirmeyi seven bir insan olduğum doğrudur. Bir şey olursa diye elimin altında az da olsa her şey olmalı. Sıkıntı yaşamamalıyım. Fazla planlı programlı insanım. Bu huyum evlenesiye kadar benim için çok iyiydi fakat evlendikten sonra sıkıntı çıkarmaya başladı. Çalışan birisi de olduğum için akşam 8'e kadar hep bir şeylerin koşuşturması içindeyim. Yakında beynim yanıp " ERROR, Error, Erro, E....." verebilir. Ama veresiye kadar kalan sahalar benimdir.
 
   Uzun lafın kısası bir pazar günü temizliği yoksa önceden yapıldıysa bir şey yapmam lazımdı. Boş oturabilir miydim? Tabiki de hayır. Beyin çalışmaya programlanmışken hemen düşündüm. Bir misafir gelse ne yapacağım diye gelmeyecek olan ama gelecek olan misafire hazırlığa koyuldum. Ve çok kullandığım basit, havalı, sağlıklı, böreğimi yaptım. E bunu sizinle paylaşmazsam olur muydum? Olmazdı. 1 gün geç paylaşsam da paylaşmam lazımdı. Biraz kendime de pişirip yemezsem ayıp olurdu. Spor yaptığım sağlıklı beslendiğim için payıma düşen buydu sadece.






   Sizce de sunumu güzel değil mi? Birde bunun 3 renklisi varmış gelmeyecek ama gelecek olan misafirlerim gelip gittikten sonra en kısa zamanda birde onu deneyeceğim. Tarifi isteyen olursa hemen paylaşabilirim. 

  Şuan böreklerim  pişirilmeden buzluğa atıldı. Birisi arayıp geliyoruz derse çıkarılıp hemen pişirilecek. Bu da beni çok rahatlatıyor. 

   Misafirliğe gelmek isteyen olursa menüsünü bilerek gelecek oluyor şimdi :)

4 yorum:

  1. İlk fırsatta deneyeceğim.Ellerinize sağlık !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, Şimdiden afiyet olsun 💕

      Sil
    2. Geliyorumm :)))

      Sil
    3. Bekliyorum canım 😀😊👍🏼

      Sil