21 Şubat 2016 Pazar

küçük şeyler büyük mutluluklar 💝

   Öğretmenlikte yeni sistem olan stajyer öğretmenlik bana vurdu. Benim için iyi oldu eşimden evimden ayrılmadım  ama bu seferde eve kapandım 2 haftadır. Sıkıntıdan kendimi sosyal paylaşımlara verdim. Mesela bu Blogger olayı gibi. Ha birde İnstagram. Yoksa siz hala takip etmiyor musunuz beni ? Çok ayıp hemen takibe başlayın bence ➡️➡️ hesabım: mcdrgn . Şimdiden teşekkür ederim 😀
   Sıkıntıdan evde vakit geçirmek için Elele dergisi almıştım. Kahvaltıda okuyacaktım fotoğraf çekesim geldi ve çekip paylaştım. Dergiyide etiketlemiştim hiç bir şey düşünmeden. Ve bu sabah bir baktım ki Elele dergisi fotoğrafımı repost yapmış. Koltuktan kalkacak halim yokken evden çıktım arabaya gittim ve geri geldim düşünün artık mutluluğumu. Mutluluk ufak şeylerle bittiği gibi çok minik şeylerlede tavan yapabiliyor. Herkes mutlu olsun inşallah. 
   Küçük şeyler büyük mutluluklar. İyi pazarlar 💐
 



   Bu da paylaşılan fotoğrafım mutlu eden Elele dergisine teşekkür ederim  💝💝😜

2 yorum:

  1. Merhaba, blogunuz cok guzel tebrik ederim.

    Ben de kisa sure once blog yaptim ama her sey cok yeni, bir cok seyi anlayamiyorum. Elele dergisini etiketledim, dergi fotogrami repost yapti demissiniz. Bu ne demek? Sizin paylasiminizdan nasil haberleri oldu? Cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar öncelikle bloguma hoşgeldiniz :) ben fotoğrafımı instagramda paylaştım ve elele dergisini etiketledim. etiketlediğim bildirim olarak gidiyor ve profillerinde görünüyor. Onlarda benim resmimi benim adımla birlikte tekrar paylaştılar :) Umarım anlatabilmişimdir :)

      Sil